Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rotinger/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 460

СЕРТИФИКАТИ

От създаването си, марката ROTINGER отдава голямо значение на качеството на продуктите.

От много години компанията работи според изискванията на ISO 9001 (текущата версия на ISO 9001: 2008). Това позволява внимателно да се наблюдава логистиката и производствените процеси на всеки етап от производството. 

От 2014 ROTINGER e сертифициранa по ISO / TS 16949: 2009 като доставчик на спирачни части за първично вграждане.

ISO 9001:2008 и 14001:2004
ISO16949:2009
за производство на компоненти за спирачната система
TUV сертификат
издаден от TUV Rheinland
TecDoc сертификат
Сертифициран доставчик
Сертификат PcT
Русия

Друго потвърждение за висококото качество на продуктите с марката ROTINGER е сертифицирането от TUV M & T, извършено от призната сертифицираща организация TUV Rheinland, основана през 1872г. в Германия. TUV M + T е гаранция, че процеса на производство на продукта се следи от независим сертифициращ орган.

Компанията притежава и сертификат издаден от органа за сертифициране на продукцията в Руската федерация за разпространение на продукти с марката ROTINGER на руския пазар.

При създаването на продуктите с марка ROTINGER ние не забравяме за опазването на околната среда. С грижи за намаляване на въздействието от дейността върху околната среда, ROTINGER са внедрили ISO 14001: 2004.

Марката Rotinger присъства в TecDoc (със статус на TecDoc Data доставчик) което позволява на клиентите бързо и точно да открият и се запознаят с техническите спецификации на търсените дискове/ барабани.